100 push-ups er i gang

Må indrømme jeg er blevet doven, med alt det spild tid i bilen. Så der skal sættes nogle mål igen. Så i stedet for at sætte marathon, ironman, ekstrem løb eller andet der kræver 15 om ugen, må jeg bare indse at tiden ikke er der mere.

Så følgende mål sættes:

Hundred pushups
Jeg skal kunne tage 100 armstrækkere/pushups i streg. Mit udgangspunkt er sølle 20 så der er lang vej. Jeg benytter en app på mobilen der hedder “Hundred pushups” som laver et lille program til dig, hver eneste dag.

Hent det her: http://tinyurl.com/85z3wpn 

Hurtigere 10km – 12 uger
Aktiv træning og Marathonsport.dk har nogle rigtig gode programmer. Jeg kan godt lide at følge programmer andre har lavet, det tvinger en til at flytte sig, og man lærer lidt mere om hvordan andre opbygger et program. Så har valgt at kaste mig over dette program: http://tinyurl.com/d2v48bs

Status: 4:50 pr. km ved 10km

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.