Aktiv ferie – Zillertal Østrig

Troede du ligesom jeg at Zillertal i Østrig kun var til ski og afterski, så tager du grusomt fejl.  En tur til Mayrhofen, Zillertal byder på action, oplevelser, fantastisk natur og lidt wellness når kroppen skal plejes.

Et lille smut tur på 1400 km eller en flyvetur til Munchen bringer dig i de Østrigske alper. Turen derned foregår primært på den tyske autoban, men en smut tur over alperne på mindre veje bringer også gode oplevelser med sig. Her kan en Opel Corsa dog ikke anbefales, vores kæmpede lidt med nogle af stigninger.

Vi havde 6 dage at gøre godt med. Omgivet af bjerge var det jo oplagt med vandring og en omgang MTB.

Som et hvert feriested med respekt for sig selv kan man booke turer ud. Vi valgte at tage på Canyoning og Tubing på en af de mange floder. Begge dele kan varmt anbefales.

Vi tog også og lejede et par MTB, så der var fuld aktion for pengene. Dog ingen problem da vores hotel bød på wellness afdeling som var tiltrængt efter så meget aktivitet

Check vores sammendrag fra nogle af vores udflugter.

 River Tubing

Canyoning

MTB – Cruising

Har du gode råd til aktive ferie, eller ferie i Østrig så send mig en kommentar

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.