Anmeldelse: Nike Element Shield Running Tights

Når vinteren står ude foran døren kan det være svært at komme ud. Her er det rigtig gear alt afgørende for ikke at fryse helt til. Som mange andre udendørs aktiviteter er 3 lags reglen også gældende når man løber.

  1. Svedtransporterende indertrøje
  2. Varmene midter
  3. Vindblokerende ydre

Dette er selvfølgelig nær umuligt når man tænker på benene. Her kommer vinter løbe tights ind i billedet

Jeg har anskaffet mig et par Nike Element Shields tights til denne vinter. Da temperaturen ramte -6 var mine uisolerede vinter tights ikke helt nok.
Med element shields får du en børstet inderside af fleece agtigt, som varmer dejligt. På forsiden af lårene er der ydermere vindblokerende materiale, så -6 var ikke længere et problem. Desværre er pasformen på disse tights ikke optimalt. Jeg betragter mig selv som gennemsnitlig bygget, men pas formen over numsen kunne godt være strammere og taljen bliver dermed for høj. Hvis jeg gik et nummer ned fik jeg stump bukser og kommune-røv, så må bare leve med lidt fylde til bagen.

Nike Element Shield er i den høje ende af midt-dvalget, trods dette føler du virkelig du i klæder noget der holder og der er styr på de små detaljer.

Karakter for Nike Element Shield Running Tights:
Show off værdi: ★★★☆☆ (Tights bliver bare aldrig charmerende til mænd)
Anvendelighed: ★★★★☆
Total: ★★★½☆

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.