BodyFit / Bodypump

http://www.sxc.hu/profile/1cell_tom

Hooold nu op det er hårdt… Jeg er nu den lykkelige ejer af et fitness abbn. her i den kolde tid, til landevejene bliver Jens venlige igen. I den forbindelse har jeg sat mig for at prøve alle deres hold. I dag blev det Fitness Worlds BodyFit.

BodyFit er en række styrketræningsøvelser der udføres i serie, det foregår med vægtstang, frivægt, håndvægte og step bænk (et helvede at slæbe alt det ind)

Instruktøren laver en række serier for hele kropppen. Træningen basere sig på mange gentagelser og fokus på at holde spændet i muskler… Genialt til udholdenhed og core træning.

Jeg sidder nu her ved den bærbar og er godt tilfreds med dagens træning, som dog blev krydret med 15 min spurt på løbebånd. Træningen bød på høj intensitet og jeg måtte i flere serie stoppe før tid pga. mine muskler syrede totalt til… Jeg satser på comeback snarest!

Jeg giver BodyFit ★★★★☆ den havde fået top hvis der var lidt højere puls sekvens (jeg kan ikke udelukke min svagelige krop selv var skyld i det, da jeg ikke kunne færdiggøre alle serier)

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.