Challange Aarhus 2011

Challange løb foregår i København og Århus og er en ½ Iron man. Det vil sige 1.9 svømning, 90 km cykling og ½ marathon til at slutte af med.

Jeg har ikke selv turde kaste mig ud i triatlon disciplinen, for det første fordi jeg aldrig har stiftet bekendtskab, men det er også en helt anderledes måde at tænke træning og konkurrence på. Har altid kun været fokuseret på 1 ting og tanke om den træningsmængde der skal ligges var lidt skræmmnede. Når jeg så efterfølgende tænker mig om, ja så er at træne til et maraton jo ikke uoverkommeligt, men en prioritering.

Så tak til Challange Aarhus, jeg melder mig til mit første triatlon i år og ser om det skal være næste mål med motionen, for som jeg skriver i begynder guiden. Træning uden mål er ikke holdbart i længden.

Nok om det, jeg holder jeg naturligvis opdateret.

Jeg har klippet en film fra dagen med lidt video og stil billeder. Den fanger meget godt stemningen hvis jeg selv skal sige det.

Hvis i vil finde yderligere prøv at skrive Challange Aarhus i Youtube, super mange fede youtubes.

Den officielle side: www.challengeaarhus.com/
Facebook: http://www.facebook.com/challengeaarhus (massere af billeder)

Blog post fra grønlandsk triatlet: idpoet.wordpress.com/2011/07/06/challengeaarhus-raesrapport

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.