Efterår – Here we come!

Det jo fantastisk. Efteråret har ramt og jeg tog mig selv i at stor smile på min sidste løbetur. Termometret sagde 10 grader. 2012 bliver jo et lidt anderledes år end 10 og 11. Der er ingen store løb i kalenderen mht. løb, og jeg er totalt ude af fokus rent træningsmæssigt. Det betyder ikke at jeg ikke får trænet, jeg er bare inde i en periode hvor jeg surfer lidt rundt i fysiske udfoldelser.

Jamen hvad med Challange Århus? Glad for du spurgte. Jeg har fået nyt job pr. 1 april, jeg forventer at det kommer til at tage riiiigtig meget tid for at komme godt fra start, så med en by flytning og nyt job, har jeg sat forhåbningerne lidt på standby, indtil jeg kender min hverdag igen. Som det ser ud pt. står den på ny bolig i Århus, men indtil den er fundet hedder den pendling fra Aalborg -> Århus. Så ryger der altså en del timer, som ikke kan konverteres til effektiv træningstid… Bevars kan jo altid løbe om aftenen etc, men er også realist, så jeg ser lige hele situationen an.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.