Ferie – Træningen halter

Så blev der sommerferie, turen går til det eksotiske Ålbæk hvor mine forældre driver en camping. Havde en smuk tanke om at få trænet lidt intervaller men ak. Jeg løb en tur med min kammerat Henrik som også skal med til Berlin. Det blev 20 km, som både gik på asfalt og strand (pæænt hårdt)

Så tænkte jeg 2 dage efter at jeg skulle give den gas med 6×1000 intervaller men nøj, rundstykker, højbelagt smørrebrød og mors kage gør absolut intet godt for formen, så jeg løb min langsomste tur ever. 5.35 min/km … og kom kun 7 km rundt… suk
Jeg traf herefter beslutningen om bare at holde de 6 dages ferie og så give den gas bagefter, det andet var blot demotiverende både for ferie og træning.

…. puha Berlin nærmer sig.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.