I gang med træning efter ferie

Ca. en måneds træningspause sætter sine tydelige præg på konditionen. Jeg løb en lille tur i mandags og måtte holde 3 pauser på min 6 km … Den efterfølgende 10 km var samme resultat, men trods alt ikke grænsende til total borderline… Ak ak, jeg ved jo kroppen blot skal igang og mindes om at den ikke er så ringe som den gerne vil være pt… Efter 3 uger på Bali har den nok bare vendet sig til at fede den maks af…

I dag bød så på 2 km svømning, så ja ja. Triathlon træningen er så småt i gang.

Jeg er igang med bogen “Triathlon for dummies” og regner med at få styr på lidt basale tri ting og planlægger lidt træning frem til januar, hvor jeg kraftigt overvejer at hyrer triatleten Malik Lynge Reiding til at få mig i topform til Challange Århus 2012. Check hans side http://idpoet.wordpress.com og et link til hans træningstilbud: “Personlig træning noget for dig?” manden har trodsalt gennemført en del ironmans så min blegfede krop må da kunne lære lidt.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.