Juletræning – eller mangel på samme

Min træning hader julen, bliver altid super doven når der er konstant mørkt. Da jeg tager på job kl 6:30 og er hjemme igen kl. 17 er der bare mørkt med mørkt…

Mit råd til alle der kæmper med motivationen i denne tid, find en træningspartner der kan holde jer fast på jeres aftale. Få konen til at sparke jer, bind jer op på aftaler om aktivitet. Lets face it, sofaen er yderst attraktiv når der er mørkt og koldt og så kan nok så mange ambitioner om vinter træning være der…

Så min december har været to løbeturer på 5 til 12km og en enkelt svømmetur pr uge. Ser frem til januar hvor den skal have fokus gas på challenge århus… Indtil da mishandler jeg mit korpus på det groveste

Bed en om at sparke til dig, get going og nyd selvtilfredsheden bagefter…

Og husk nu, det ikke det vi æder i mellem jul og nytår der gør os fede og lade, det er tiden mellem nytår og jul ..

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.