KMD 4:18:4 Århus – Triathlon

Så kom dagen hvor jeg skulle dyste i et open water triathlon. Løbet var KMD 4:18:4 som var et mini tri med 400 m open water svømning, 18 km cykling og 4 km løb. Ruten var virkelig fed, og det var vildt at prøve open water for første gang.

Temperaturen sagde 15 grader i vandet, det resulterede i en lille hyperventilerende Jens da jeg først kom i. Jeg fik styr på vejrtrækningen og svømmede derud af. Der var ret mange bølger og fandt aldrig et fornuftigt crawl flow. Spørgsmålet er om man kan forvente et flow når der er så mange mennesker. Anyways det blev 7 min på 400 meter, så det jeg egentlig ok tilfreds med alt taget i betragtning.

Op til skifte zonen, da jeg havde lånt en våddragt der var beregnet til surfing var den ekstremt svær at få af, og mit skifte tog længere end forventet.

Op på cyklen og afsted. Det gik strygende, benene var med mig og jeg havde overskud og kunne snildt rykke i bakkerne. Da jeg kommer 8km ud, sker det der bare ikke må ske. Jeg punkterer, den fornuftige rytter havde selvfølgelig en slange med samt pumpe, men jeg er tydeligvis ikke en af de fornuftige. Heldigvis havde jeg vurderet at 18 km gad jeg ikke have cykelsko på til (Hvilket ikke giver mening da jeg ikke kunne stå ordenlig i pedalerne) men når man skal gå 8 km hjem igen, var jeg meget glad for mine løbesko. Så afsted med mig.

Da jeg deltog med to kollegaer ville jeg meget gerne heppe på dem når de kom i mål, så jeg bestemt mig for at få lidt træning ud af turen, og løb tilbage med cyklen. Jeg nåede lige at heppe på Ida og Morten idé de løb ind i mål området i flot stil.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg hader at tabe, men at måtte udgå pga. fladt dæk er næsten ikke til at leve med. Heldigt afholder KMD triathlon i Aalborg på lørdag, hvor jeg så bliver nød til at bevise jeg godt kan gennemfører distancen!

Until then!

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.