Marathon løbere er nogle vat arme

Dagen stod på et træningspas i svømmehallen med fokus på at hive nogle intervaller hjem. Jeg har tidligere nærmest levet i en svømmehal og husker tydeligt at jeg kunne trække det ene pas efter det andet igennem. Ligeledes var min svaghed dengang, mine ben de havde ingen power.

Efter igår må jeg indse at mine arme er betydeligt mindre, svagere og fuldstændig vattede… Lets face it, man skal altså ikke bruge store guns for gennemfører en marathon.

Men men, med triathlon i sigte vil jeg over jule sætte gang i noget seriøst overkropstræning og fokuserer mere på ½ marathon i løb da det er den jeg skal løbe til juni jo.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.