Marathon træning uge 12 – Måge angreb

Uge 12 var en begivenhedsrig uge. Programmet er godt nok ved at være presset men til gengæld kan jeg mærke jeg restituerer hurtigere. Den opmærksomme læser vil så kunne se at der rent faktisk er gået 2 uger siden uge 11. Det skyldes ganske simpelt at min krop ikke kan følge med. Jamen wtf! Jeg har jo lige skrevet at jeg restituerer hurtigere? Grunden ligger i noget medicin der havde de uheldige bivirkninger: Muskel og led smerter, samt dehydrering og udtørret slimhinder. Det er satme nogle modstridende bivirkninger når man skulle løbe 40 km om ugen og der er 25 grader. I samråd med lægen udsatte vi resten af behandlingen til efter Berlin maraton… målet er fast!
Nå tilbage til uge 12, jeg uge hvor jeg kun løb en sprint, for lige at holde kroppen i gang (og så havde jeg brug for lidt adspredelse/motivation) herefter er programmet nået træningspas på 50-80 min så det snegler sig der hen imod. Uh jeg glæder mig til uge 15!

Uge 12 – Planetsti sprint:
Link: http://connect.garmin.com/activity/39314192
Program: Se hvor hurtigt jeg kunne løbe min starter rute på (Burde have varmet op)
km/tid: 04:21
Distance: 3,04

Uge 12 – dag 1
Link: http://connect.garmin.com/activity/39314192
Program: 50 min:
Note: Nye mikroshorts, über blege ben men det virker
Distance: 10,10

Uge 12 – dag 2
Link: http://connect.garmin.com/activity/39696115
Program: 50 min med interval (51min)
Distance: 10

Uge 12 dag 3
Link: http://connect.garmin.com/activity/40276391
Program: 80 min med interval (83)
Note: Frederikshavn rundt. Blev angrebet af en crazy måge. 4/9 personer hilste igen når man løb forbi dem. 2 af dem gloede som om jeg var idiot fordi jeg hilste. + De sidste 20 min var i torden vejr. Men holdte et godt tempo og Jonas Christensen løb med mig de sidste 30 min. Alt i alt en anderledes tur.
Distance: 16,23 km

Total afstand uge 11: 39,4 km

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.