Marathon træning uge 13 – Målet nærmer sig

Generelt en super god uge, benene har lidt svært ved at følge med ved de træningsmængder der er krævet. Jeg kan ikke rigtig nå at restituere som jeg gerne vil, så nogen gange bliver mine uger 8 dage lange. Men ja, hellere det end en skade. Jo tættere man kommer på jo mere panisk bliver jeg for at få en skade. Vi arbejder stadig på at finde lidt overnatning i Berlin, kan ikke rigtig lurer om Morten (ham der satte mig op til at løbe Berlin maraton) er ved at kyllinge ud, men vælger at lukke øjnene og sige til mig selv at han er game. Jeg er gået lidt død i de ruter jeg løber, syntes det er lidt trivielt med løbeture på 1 – 1½ time. Har aldrig været tålmodig anlagt. Men næste uge ser står den på flytning, så er der nye ruter der skal udforskes.

Uge 13 – dag 1
Link: http://connect.garmin.com/activity/41037076
Program: 55 min:
Note: Første løb efter stop med tossepillerne, der var lunt men kroppen er begyndt at føles mere normal, hvilket også afspejler tempoet.
Distance: 10,76 km

Uge 13 – dag 2
Link: http://connect.garmin.com/activity/41312704
Program: 55 min med interval
Note: Varmen er ved gud ikke min ven.
Distance: 10,61km

Uge 13 dag 3

Link: http://connect.garmin.com/activity/41782414
Program: 90 min med interval (83)
Note: Havde min Camelbag med, det skulle vise sig at være et super valg, da jeg endte på nogle gode stigninger og solen bagte.
Distance: 17,16 km

PS: Dittes træning er også rigtig godt på vej, hun holder en super hastighed og glæder mig til hun skal have succes oplevelse til hendes næste kvindeløb…
Samlet: 38,53 km

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.