Marathon træning – uge 7

Ugen var præget af ”Jeg skal have trænet”, med en tæt pakket skole + arbejde kalender blev de kun 2 løbeture noget sene afgange, hvilket gjorde det svært at tilrettelægge væske og mad for et træningspas. Indrømmet 3. dagen udeblev på grund af den årlige begivenhed ”Karneval i Aalborg”. Konsekvenserne af at ville nå det hele arbejde, uddannelse, socialt og træning gjorde at træning blev sidst nævnt i denne uge. Sørgeligt når man nu prædiker at ”træning er et spørgsmål om prioritering”

Uge 7 bliver nu et hak i bogen, som jeg vil bande over den 26 sep, når muren rammer  og selvtilliden forsvinder.

PS: Mine gode ven Henrik har lige gennemført Copenhagen marathon. Gav mig blod på tanden igen sidst på ugen. Super flot gjort Henrik. Virtuel High five herfra!

Træningen

Uge 7 dag 1
Link: http://connect.garmin.com/activity/34558470
Program: 40 min almindelig tempo
Distance: 7,50 km

Uge 7 dag 2
Link: http://connect.garmin.com/activity/35336666
Program: 45 min inkl. 2×5 min tempo plus intervaller som aldrig kom.
Distance: 7,75

Uge 7 dag 3
SHAME ON ME! Karnevals tømmermænd

Total: 15,25 km

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.