Marathon træning uge 9

Vejret i Danmark er lunefuldt. Uge 9 i programmet var præget af regn og hård vind, men jeg fandt huller i skyerne og kom ud på turene.  Ditte (kæresten) er også hoppet på løbedillen. Hun har lige gennemført hendes første 5 km løb og man kan jo kun være stolt da jeg så hende løbe over mållinien.  Hun er ligeledes begyndt på et træningsprogram for en hurtigere 5 km, så der bliver snakket lidt løb i den lille bolig.

Sagaen om skoene fortsætter, jeg har nu fået et nyt par af de Nike Structure. Det er så dog en ny model ”Nike Air structure 13 breathe” (smider en anmeldelse når jeg løbet lidt mere i dem. Men indtil videre har de skåret 30 sek af km tiden. (Måske bare psykologisk på grund af den ekstreme neon farve de har).

Uge 9 bragte mig ligeledes forbi biblioteket:
– Løberens ABZ – Allan Zachariasen (lidt oldschool men nogle gode fif
– Maraton og halvmaraton for begyndere  – Marnie Caron(Den starter heeelt fra nul, og tager op til et maraton. )
– LØB – Lars Bom (Der er DVD og bog med, har ikke åbnet det endnu)
Anmeldelse af alle 3 bøger følger.

Uge 9 dag 1
Link: http://connect.garmin.com/activity/36536758
Program: 40 min alm løb.

Uge 9 dag 2
Link: http://connect.garmin.com/activity/36536762
Program: 50 min med intervaller (blev automatisk interval med den blæst)

Onsdagen var også dagen hvor Ditte løb Feminas kvinde løb. Der var 6400 deltagere så der var enorm trængsel på banen. Der var trænet til at løbe under de 30 min og det var ringe trøst da jeg forsøgte at forklarer at med 6400 mennesker ville man miste et minut og eller. Man er vel konkurrence menneske 🙂

Uge 9 dag 3
Link: http://connect.garmin.com/activity/36773712
Program: 60 min med intervaller:
Note: Benene var dælme stive efter dag 2, hvilket tiden også viser. Tager det til efterretning, og holder 2 dages pauser mellem 2 og 3 per def. Som programmet angiver

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.