Nyt arbejde: Nedsat træning

Jeg har været så heldig at få nyt arbejde. Der er dog lidt udfordringer som går slemt ud over træningen. Mit arbejde ligger i Højbjerg i Århus og jeg er selv bosiddende i Aalborg. Med andre ord 3 timers transport dagligt. Jeg har aldrig været god til at komme afsted efter aftensmaden, og når man først er hjemme fra job kl 18 er der lidt udfordringer… men men, jeg har jo tudet ørene fulde, at man sagtens kan træne bare man planlægger… Indrømmet; jeg er ramt af ugidelighed. Så jeg træner nok 1-2 gange om ugen og det er altså ikke nok til at sætte forhåbninger efter en ½ ironman uden at jeg dør for hårdt en uge efter. Så det må blive når konen og jeg har fundet et fint lille hus i smilets by.

Men i er ikke glemt, blot endnu en af de ting der er sat til side for et nyt arbejde. Håber det bliver bedre tidsmæssigt i nær fremtid, fordi jeg er en kende pylret for tiden 🙂

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.