Restitutions uge + 1.triathlon

Med kun en måned til marathon kan jeg så småt begynde at se at jeg ikke når helt igennem mine 12 ugers forberedelse. Men sådan er det nu engang. Når jeg så at blive klar? Det regner jeg bestemt med. Denne uge har jeg jeg kun løbet 20 km. Mine ben var simpelthen så smadret og jeg havde 2 elendige turer som kun gik ud over mit humør. Men som sagt kun 1 måned, er der ikke tid til primadonna nøkker.

Igår begav jeg mig så ud på cyklen 53 km på landevej med vind og blæst, gav humøret et ordenlig boost og mine belastede læg muskler fik en velfortjent pause.

Idag står den så på et mikro triathlon 200 m svøm, 12 km cykling og 4 km løb. Det burde være til at klare 🙂 Blog post følger

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.