Spinning time der ikke ville ende

Jeg er generelt godt tilfreds med spinning/bodyfit instruktørerne i Fitnessworld Aalborg. Der er selvfølgelig altid nogen man ikke helt kan døje, grundet deres måde at træne på, men så der andre der syntes det er fantastisk. Fred være med det. De har indtil videre alle formået at lave nogle sveddryppende gode rutiner.

Men i dag nåede de 55 min til BodyBike energi at skuffe fælt. Generelt kan jeg leve med meget musik men i dag var det bare elendigt.

Soundtracket var noget fra DHB (Danmarks hurtigste bil) blandet med en tøsefest for piger på 20, hvor der drikkes billig asti, samtidig med de skændes om hvilken sang de skal hører. Jeg kan blandt andet berette om techno remix af “The cranberries – Zombie”. “AC/DC thunderstruck” i ny russer techno version. Diverse alica keys, igen techno version.

Ak ak jeg har oplevet værre, men instruktøren formåede så at justerer på hastigheden af sangen. Det jo fair nok, hvis det tjener det formål at skabe en takt man kan cykle efter. Dette her var bare 1½ gang ekstra, så det var helt ved siden af. Selve programmet passede desværre heller ikke til længden af de valgte techno remixes, men det var ingen problem, fordi så skiftede man bare midt i sangen… Manglede der lidt tog man samme sang et par gange. No worries…

Den stakkels pige med de store sølv smykker, kæmpede desværre også med en mikrofon der var gået i stykker, men det holdt hende ikke fra at snakke i en lang smørre, så man ingen chance havde for at hører hvad man egentlig skulle.

Men men, jeg formåede da at svede som besat som altid, men det obligatoriske kompliment for god træningstime måtte udeblive fra min side…

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.