Nu med fancy racer – Team Novicell

Det er ingen hemmelighed at 2012 var et fattigt sportsår for mit vedkommende. Og jeg skal davære et skarn hvis jeg ikke indrømmer at det er hårdt at komme i gang igen med noget om helst. Jeg er ligeom røget ud af rutinerne og når man først ryger ud, skal der altså nogen mål ind i kalenderen for at komme ind i dem igen.

min arbejdsgiver (Novicell.dk) har dog givet et lille skub: Nærmere bestemt er der indkøbt fede racercykler til dem der ønskede at være med, så nu er der ingen vej tilbage. År 2013 bliver et cykel år med stort udråbstegn. Fordi jeg har bestemt ikke tænkt mig at være ham på highscoren med mindst km i benene og langsomste tid på løbende.

Første løb er “Danmarks højeste motionscykelløb” http://www.dkhojeste.dk/  den 9 maj. Men jeg vil naturligvis holde bloggen opdateret om udviklingen. Team Novicell har stadig første tur på landevejen tilgode.

Billede 2013-03-13 06.19.00 e.m.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.