Triathlon: Total på bar bund og dog

Argh. Virkeligheden begynder at melde sig for mig. Har lige fået tilpas styr på hverdagen med løb og så kommer triathlon og smider træningsdage ind på hele ugen. Må sige det viser sig en større udfordring end før.

November er afsat til at lege lidt med de 3 sportsgrene og til december skal jeg have et helt klar træningsprorgam på køleskabet… Men når jeg så stopper med at pive over at træningen går op er det lidt fedt med noget nyt.

Jeg overvejer lidt at starte i fitnesscenter igen. Dels fordi jeg kender mig selv godt nok til at, det ikke sker jeg kommer ud på cyklen når det kommer til at sne/regne eller bare er røv koldt.

Et fitnesscenter har også muligheden for hold træning, så tænker at give den gas over vinteren med spinning, styrke træning og træning af cykel til løb skiftet. Der imellem så krydrer med en dag i svømmehallen. Nå mere om hvad jeg ender med engang senere på måneden

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.