Vi nærmer os Berlin

Der er nu under 3 uger til Berlin. Jeg har indtil videre trænet med at få lidt kilometer i benene, men stresser lidt over jeg går død omkring de 26 km. Jeg må så også se det hele lidt realistisk at jeg ikke træner så optimalt som jeg burde/kunne. Tror jeg er ved at nå mentalt ladhed og skal sparke mig ud på træningsturene.

Jeg har imidlertid taget et par cykelturer fordi løb virkelig hang mig langtt ud af halsen her på det sidste. Men man kommer hurtigt i et dilemma hvor man får abstinenser og benene bliver rastløse. Ak ak, det er ikke nemt.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.