Zen mode udebliver i svømning

Uh det er går godt i svømning, holder en god hastighed og kan mærke jeg bliver mere udholdende. Men noget jeg mangler fra løbet er egenskaben til at tømme hovedet fuldstændig. Når jeg ligger og padler i vandet, ryger tankerne rundt i hovedet. Det gør at jeg glemmer at koncentrerer mig om teknik, åndedrag og stabilt tempo. Generelt glemmer jo også hvor jeg er kommet til i de længere distancer, men kan jo så glæde mig over at til et tri er der vel et start og et stop 🙂

Anyways 4 km gennemført på godt 1.5 timer, det jo godt tilfreds med.

Om Jens Lund

Manden bag bloggen er 29 og har arbejdet professionelt med sport,motion og kost. Idag er han strandet på et kontor, men giver den gas på job og i fritiden. Med en baggrund som bioanalytiker og HD'er er det nørdede aspekt sikret.